Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на брифинга

...
Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на брифинга
Коментари Харесай

Деница Сачева: Арестът на Борисов беше пиар акция преди 100-я ден на правителството

Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на брифинга в Министерски съвет, които са без печати, подписи и без входящи номера, са пиар акция преди 100-я ден на държавно управление. Положени са доста старания това събитие да се опакова вярно, само че не и да се намерят действителни доказателства, с които да бъдат упрекнати сътрудниците ”. Това сподели в предаването „ Карай напряко ” по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ и някогашен обществен министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е във връзка задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова на 17 март. 
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 120
„ И тримата са добре. Приемат невъзмутимо това, което се случи. Това, което ги тревожи, е по какъв начин околните им ще могат да понесат това, на което са били очевидци. Всички са загрижени най-много за децата си ”, акцентира тя. 

„ Защо се случи карцерът е въпрос, който би трябвало да бъде заложен на Кирил Петков. Защото може да има доста тълкования – за високите цени, рецесиите и несправящото се с тях държавно управление, опит за отклонение на публичното внимание от това, че обединението непрестанно се пропуква. Това, на което сме очевидци, е един голям фарс. Това, което е най-големият проблем в тази ситуация е, че министър председателят на страната Кирил Петков, разпорежда на проверяващи служители на реда кой да бъде задържан без доказателства и се меси в тяхната работа ”, уточни Сачева.

По думите ѝ създалата се обстановка е съумяла да активизира извънредно доста симпатизантите и членовете на партията. „ Минути, откакто научихме за протичащото се с нашия водач, незабавно тръгнахме към Банкя, по-късно прекарахме много часове пред ГДНП. Случилото се не просто би трябвало да се преглежда през призмата на това, че някогашният министър председател е арестуван. А през доста ясната призма, че някой се пробва да взриви напълно върховенството на закона в България. На брифинга на ръководещите в Министерски съвет стана ясно, че за пръв път висши държавни чиновници направиха признания за личните си закононарушения. Те споделиха, че проверяващите служители на реда са горе на втория етаж и получават инструкции измежду нощ, по какъв начин да правят своята работа ”, акцентира депутатът от ГЕРБ.  

По думите ѝ случилото се ѝ изглежда като дейности съгласувани не с Лаура Кьовеши, а с Васил Божков. „ Премиерът доста ясно сподели, че е очевидец на Васил Божков. Европейската прокуратура се занимава със злоупотреби с европейски средства. И не би следвало да има пълномощия за сходно следствие. Но Кирил  Петков не за пръв път нарушава закона. Той е рецидивист в това отношение. И когато лъже и приказва погрешни неща – на него не му трепва окото и това би трябвало да тревожи всеки български жител ”, безапелационна е тя.

Сачева отхвърли изказванието, че водачът на ГЕРБ се употребява с „ чадър от страна на основния прокурор ”. „ Помните, че няма повдигнати обвинявания към Кирил Петков по тази причина, че е подписал декларация с погрешно наличие, касаеща канадското му поданство. Нима тогава можем да приказваме, че има разпънат чадър над Кирил Петков, а няма подобен над моите сътрудници и господин Борисов? ”, попита депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР